وبلاگ
آمادگی دولت برای بهره‌برداری از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز

آمادگی دولت برای بهره‌برداری از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز

آمادگی دولت برای بهره‌برداری از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به افزایش فوق‌العاده آورده خیرین مدرسه‌ساز به ۱۶ هزار میلیارد تومان در سال، از آمادگی دولت برای بهره‌برداری چند برابری از این ظرفیت خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، بیست و پنجمین همایش خیرین مدرسه‌ساز با حضور محمدباقر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و از خیرین ملی و استانی تجلیل شد.

مخبر در این همایش که ظهر امروز (دوشنبه) در محل سالن همایش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با اشاره به نقش ارزنده خیرین در تأمین زیرساخت‌های آموزشی، مدرسه‌سازی را منشأ فقرزدایی در کشور خواند و افزود: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش هزینه جاری نیست، بلکه ساختن آینده کشور است. تربیت نیروی انسانی، ریشه و اساس توسعه هر کشوری است و این مهم از مدارس آغاز می‌شود.

معاون اول رئیس‌جمهور، مدیریت، تشخیص مسأله، اخلاص، از خودگذشتگی و نگرانی برای آینده فرزندان ایران را از مهمترین ویژگی‌های خیرین مدرسه‌ساز در کشور برشمرد و افزود: در کنار ارائه خدماتی چون برق‌رسانی و آبرسانی، ساخت جاده و ایجاد بنگاه‌های کوچک اشتغالزایی در سال‌های گذشته، اما ساخت مدرسه جلوه‌ای دیگر در خدمت به مردم دارد.

وی با اشاره به افزایش فوق‌العاده آورده خیرین مدرسه‌ساز به ۱۶ هزار میلیارد تومان در سال، از آمادگی دولت برای بهره‌برداری چند برابری از این ظرفیت خبر داد و گفت: رشد و بالندگی در میان خیرین مدرسه‌ساز چه به لحاظ کیفی و چه به لحاظ کمی بی‌نظیر است و دولت با تمام توان سعی می‌کند تا تحقق نیت‌های خیر و پاک این عزیزان را تسریع کند.

مخبر با اشاره به دغدغه‌های مطرح شده در این جلسه در خصوص کمبودهای آموزشی و از جمله تحصیل کودکان و نوجوانان اتباع و پناهندگان کشورهای همسایه، ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های لازم در خصوص تکمیل مدارس خیرساز، توقف مدارس دو شیفته و ادامه تحصیل پناهندگان کشورهای خارجی در دولت در حال انجام است.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش خود با اشاره به برنامه‌ریزی‌های دولت برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های برنامه هفتم توسعه و بودجه جاری کشور، تصریح کرد: با اقدامات و تصمیمات دولت سیزدهم ظرف چهار ماه گذشته رشد نقدینگی و رشد تورم در کشور تحت کنترل درآمده و طبق آمارهای رسمی نقدینگی در کشور به زیر ۳۰ درصد رسیده است.

مخبر خاطرنشان کرد: دولت موفق شد در سه ماهه اول سالجاری نرخ تورم را ثابت نگه دارد اما در زمینه رشد تولید نیازمند رویکرد و روحیه‌ای همانند خیرین مدرسه‌ساز برای پیشرفت و آبادانی کشور هستیم و همانطور که مقام معظم رهبری تبیین کرده‌اند، توسعه و رشد تولید در کشور جز با مردمی کردن اقتصاد میسر نیست و دولت در هر کجا مردم را به صحنه بیاورد قطعاً مشکلات حل شدنی است.

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم با اعلام خبر تصویب آیین‌نامه اداره مدارس هیأت امنایی در شورای عالی آموزش و پرورش در راستای مشارکت و مدیریت خیرین مدرسه‌ساز در اداره مدارسی که توسط آنان ساخته شده است، افزود: با ابلاغ این آیین‌نامه خیرین مدرسه‌ساز می‌توانند مدارس خود را مطابق دستورالعمل‌ها اداره کنند و همچنین طبق دستور وزارت آموزش و پرورش هیچ ارگانی حق ندارد نام مدرسه خیرساز را جز با رضایت خیر مدرسه‌ساز تغییر دهد.

وی با بیان اینکه در برهه کنونی از خیرین مدرسه‌ساز می‌خواهیم در مدرسه‌یاری و مدرسه‌داری و همچنین بخش نرم‌افزاری مدارس نیز به دولت و وزارت آموزش و پرورش کمک نمایند، گفت: با تلاش‌های دولت سیزدهم ردیف بودجه خیرین ۴۳ درصد افزایش یافته است و همچنین در طرح مولدسازی دارایی‌های دولت، ۵۲۰ ملک برای مولدسازی معرفی شده است که تمامی درآمد حاصل از فروش این اموال برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام وزارت آموزش و پرورش و ساخت مدارس هزینه خواهد شد.

صحرایی افزود: اولویت اول این وزارتخانه اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است و تا پایان شهریور ماه ۲ هزار طرح اتمام و بالغ بر ۱۰ هزار کلاس تحویل نظام آموزشی کشور می‌شود که ۴۶ درصد ساخت این مدارس با مشارکت خیرین انجام شده و همچنین بیش از ۸ هزار پروژه در وزارت آموزش و پرورش در حال اجرایی و نهایی شدن است.

ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور نیز در این مراسم با اشاره و قدردانی از حمایت‌های دولت سیزدهم در اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام و مدارس کشور که با کمک خیرین مدرسه‌ساز ساخته شده است، گفت: در سال گذشته خیرین مدرسه‌ساز بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز مدارس کشور و آینده درخشان فرزندان ایران هدیه کردند که البته بسیاری از مدارس ساخته شده نیازمند تکمیل امور جزیی هستند که امیدواریم با کمک سازمان نوسازی مدارس هر چه سریعتر اتمام یابد تا از هزینه‌های تحمیلی در سال‌های آینده کاسته شود.

وی همچنین افزود: از وزارت آموزش و پرورش می‌خواهیم تا در خصوص نحوه کار مدارس دو شیفته، نوسازی مدارس با کمک خیرین، کمک و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر برای خرید لوازم تحصیلی و امکان تحصیل اتباع کشورهای همسایه و پناهندگان خارجی اقدامات لازم اتخاذ شود.

گفتنی است، در این مراسم با حضور مخبر از سه جلد کتاب زندگینامه خیرین مدرسه‌ساز و تمبر یادبود همایش ملی تکریم خیرین مدرسه‌ساز کشور رونمایی و از چند تن از خیرین مدرسه‌ساز و خانواده معظم شهدا تجلیل شد.

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *