وبلاگ
پیشنهاد کمیسیون عمران مجلس برای اختصاص 15 درصد از ساخت و سازها به حوزه صنعت

پیشنهاد کمیسیون عمران مجلس برای اختصاص 15 درصد از ساخت و سازها به حوزه صنعت

پیشنهاد کمیسیون عمران مجلس برای اختصاص 15 درصد از ساخت و سازها به حوزه صنعت

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه گفت: در حوزه ساخت و سازها که در قالب پیشنهاد‌ات کمیسیون عمران به کمیسیون تلفیق برنامه ارائه شده، مسائل مختلفی از جمله اختصاص 15 درصد ساخت و سازها در طول سال‌های اجرای برنامه هفتم توسعه به حوزه‌ صنعت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شامل می‌شود.

اقبال شاکری عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، گفت:کمیسیون عمران مجلس به منظور نوسازی بافت‌های فرسوده و همچنین توسعه ساخت و ساز در کشور، بسته پیشنهادی به کمیسیون تلفیق ارائه کرده که در آن مواردی همچون اختصاص ۱۵ درصد از ساخت و سازها به بخش صنعت و توجه به نوسازی بافت‌های فرسوده مدنظر قرار گرفته است.

وی افزود: این موارد در حوزه ساخت و سازها که در قالب پیشنهاد‌ات کمیسیون عمران به کمیسیون تلفیق برنامه ارائه شده، مسائل مختلفی از جمله اختصاص 15 درصد ساخت و سازها در طول سال‌های اجرای برنامه هفتم توسعه به حوزه‌ صنعت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شامل می‌شود.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: همچنین در این موارد آمده که در هر یک از سال‌های اجرای برنامه، 5 تا 8 درصد از بافت‌های فرسوده در کلانشهرها نوسازی شود.

شاکری خاطرنشان کرد: علاوه بر این، ما در این پیشنهاد‌ات به دنبال آن هستیم که توسعه مناطق شهری از طریق واگذاری زمین و ساخت و ساز در شهرهای کوچک انجام شود و از گسترش کلانشهرها از این طریق جلوگیری شده است.

وی افزود: در این موارد همچنین در بحث تسهیلات پیش‌بینی‌هایی صورت گرفته و احکامی برای ضمانت اجرای اعطای تسهیلات توسط بانک‌ها در نظر گرفته شده است.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: در ضمانت اجرا، این مسئله پیش‌بینی شده که اگر بانک‌ها به تعهداتشان مبنی بر اختصاص 20 درصد از تسهیلات به حوزه مسکن عمل نکنند، بانک مرکزی از طریق مسدودسازی دارایی‌های آن‌ها، تعهدات بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به حوزه ساخت و ساز را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام دهد.

کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه حدود یک ماه است که در حال بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه است. اعضای این کمیسیون تا این مرحله از کار نزدیک به 30 ماده این لایحه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مورد بررسی و تصویب قرار داده‌اند.

پیش از بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، کمیسیون‌های تخصصی این لایحه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مورد رسیدگی قرار داده و پیشنهاد‌ات خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای بررسی و تصویب به کمیسیون تلفیق ارائه کرده‌اند.

پایان پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *